Machinekeuringen

skh certificaat keuren van houtbewerkingsmachinesSinds 1998 is de houtverwerkende industrie met personeel in dienst verplicht dat het machinepark voldoet aan de Arbowet. Vandaar de machinekeuringen.
 
Het SKH-certificaat is een bewijs dat uw machines door een bevoegd persoon worden nagekeken en gekeurd volgens de richtlijnen van de SKH-keuring.
 
Wij zijn bevoegd om een machinekeuring uit te voeren en daarmee al uw machines te keuren en kunnen deze machines ook aanpassen.
 
Van iedere machine wordt een machinekaart gemaakt, de gegevens zijn daarop overzichtelijk beschreven. Op de kaart worden ook de onderhoudsbeurten en reparaties bijgehouden, zodat er een goede machinehistorie wordt opgebouwd.

Als een machine binnen uw bedrijf aan de beoordelingsrichtlijn voldoet, wordt  er een sticker op de machine geplakt met daarop een machinenummer en krijgt u het bijbehorende certificaat uitgereikt. 

Als de aanpassingen dusdanig groot zijn worden de machines in overleg met de klant meegenomen naar ons bedrijf om daar de aanpassingen te maken, zowel electrisch als mechanisch.

Met een machinekeuring bij Baas Machine Service zit u dus goed! Vraag vandaag nog een keuring van uw machines aan.